PUBLICITAT

Cardelús, obligat a abandonar a Austràlia per una caiguda

Les molèsties al turmell i a la mà dreta impedeixen que el pilot andorrà pugui acabar la cursa

Per El Periòdic

El pilot Xavi Cardelús a Phillip Island, ahir.
El pilot Xavi Cardelús a Phillip Island, ahir. | Cardelús Racing Team

E l pilot andorrà Xavi Cardelús ha hagut d'afrontar avui el Gran Premi d’Austràlia de Moto2 amb molèsties al turmell esquerre i al dit gros de la mà dreta després d’una caiguda al warm-up previ que ha acabat provocant la seva retirada poc abans d’entrar a l’últim terç d’aquesta.

L’andorrà, que sortia des de la 31a posició, ha fet una bona sortida i a la segona volta ja havia rebaixat de set dècimes de segon la seva volta ràpida a Phillip Island amb un registre d’1.36,01. A mesura que anava avançant la cursa, ha anat millorant algunes posicions, però a la tercera volta, la moto li va fer un moviment estrany i per evitar la caiguda, va recolzar sobre l’asfalt el peu en el qual tenia molèsties. A causa d’aquest incident, el dolor i les molèsties al peu esquerre han anat a més fins que no ha pogut continuar en pista quan quedaven 11 voltes pel final de la prova.

«No he pogut acabar la cursa perquè el turmell esquerre m’ha començat a fer molt de mal després de tocar a terra amb el peu a la tercera volta en una sotragada de la moto per evitar caure», explicava. A més, va afegir que «el tenia tocat després d’haver-me caigut al warm-up, però tot i això, he començat bé la cursa i ja, de seguida, he pogut millorar els meus temps d’entrenaments». Finalment, «després de cobrir la catorzena volta i quan ocupava la 23a posició ja no podia aguantar el dolor i les molèsties que em provocaven cometre moltes errades». «No ha quedat més remei que enfilar el camí del box», sentenciava
En aquest context, «la caiguda del warm-up ha arribat al començament de la tercera volta, concretament al revolt número dos, he entrat un pel llarg i no he pogut evitar sortir-me de la pista i acabar per terra». «Espero que les molèsties del turmell vagin a menys i pugui estar en bones condicions el pròxim cap de setmana», desitjava.

El pilot andorrà es traslladarà ara a Malàisia per disputar al circuit de Sepang el penúltim Gran Premi de la temporada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT