PUBLICITAT

L’Inter d’Escaldes segueix sent el líder indiscutible

El Sant Julià guanya per la mínima i la UE Santa Coloma s’imposa al derbi

Per Miquel López-Egea

El Vallbanc FC Santa Coloma i la UE Santa Coloma, ahir.
El Vallbanc FC Santa Coloma i la UE Santa Coloma, ahir. | FAF

L’Inter Club d’Escaldes és un poc més líder de la Lliga Multisegur Assegurances després d’imposar-se  per 0 a 2 a l’FC Encamp al Prada de Moles, equip que segueix sent cuer amb tan sols un punt a la lliga. Va ser un duel en el qual no hi va haver gols a la primera però en la segona Sergio Moreno va anotar al 68 i després, al 88, ho va tornar a fer, aquest cop, de penal. Per tant, ara mateix, l’Inter s’està mostrant com l’equip revelació de la temporada.

Per altra banda, en el partit de la jornada, la UE Santa Julià es va imposar per la mínima a l’FC Lusitans. Va ser un duel extremadament igualat en el qual els dos conjunts van donar molta guerra perquè hi havia molt en joc: Els lauredians necessiten el títol i el Lusitans vol una plaça per Europa després de la darrera temporada. D’aquesta manera, no va ser fins al minut 80 que Joel Méndez va aconseguir l’únic i definitiu gol de l’enfrontament.

Així mateix, en el derbi de la jornada, la UE Santa Coloma es va imposar al Vallbanc FC Santa Coloma en el temps afegit amb un gol de David Maneiro, al 93. Al 50, Joan Salomó va avançar a la UE en el marcador però després els de Marc Rodríguez van augmentar el nivell i van aconseguir amb un gol d’Andreu Ramos. Aquest resultat, posa a la UE Santa Coloma en les places europees i al Vallbanc contra les cordes. Pel que fa al darrer partit de la jornada, la UE Engordany va ser capaç de donar la sorpresa i emportar-se la segona victòria de la temporada per 0 a 1 davant l’FC Ordino.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT