PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dos residents detinguts per possessió de quasi 600 grams de marihuana

La policia realitza la intervenció en un hotel d'Escaldes-Engordany

Per El Periòdic

Marihuana incautada per la policia.
Marihuana incautada per la policia. | Cos de Policia

La policia va detenir el 27 d'octubre cap a dos quarts de vuit del matí, dos homes residents de 19 anys com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, al confiscar una quantitat total de 595 grams de marihuana, repartits en bosses petites i de dimensions similars suposadament per a la seva venda, en l'interior d'una nevera de l'habitació de l'hotel on estaven allotjats. Els interessats van ser posats a disposició judicial a darrera hora del dissabte passat.

Així, també cal destacar una altra detenció contra la salut pública en què la policia va detenir el 22 d'octubre un home no resident de 35 anys per possessió de 0,5 grams de cocaïna quan accedia al Principat en un turisme. El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 20 persones durant aquesta darrera setmana (del 22 al 28 d’octubre de 2018). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (3), contra el patrimoni (1), contra la seguretat del trànsit (10) i altres delictes (6).

Pel que fa als delictes contra la seguretat vial, el mateix 27 d'octubre, dues dones residents de 28 i 26 anys van patir dos accidents a les 4.40 i a les 4.25 hores respectivament. La primera d'elles va donar un resultat positiu en el rutinari control d'alcoholèmia d'1,46 g/l i, la segona, va donar 0,96 g/l, fet pel qual van ser detingudes. Ambdós accidents van acabar amb les conductores ferides. A més, un home no resident de 25 anys va donar un resultat positiu de 2,14 g/l el 28 d'octubre després de cometre una infracció en el codi de circulació. Altres set persones van ser detingudes per superar la taxa d'alcohol permesa al volant en diferents parades rutinàries a vehicles.

En relació a detencions per delictes d'altres índoles, la policia va intervenir el 25 d'octubre dos homes residents de 26 i 28 anys com a presumptes autors d'un delicte contra l'administració de justícia al crebantar una ordenança judicial de suspensió del permís de conduir. A més, el dissabte passat també va detenir un home resident de 39 anys, com a presumpte autor dels delictes contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili i maltractaments en l'àmbit domèstic. L'interessat es va presentar en el domicili de la seva exparella molt alterat causant danys al pany de la porta i emportant-se el fill menor d'ambdós. Altres tres persones van ser detingudes per presumptes delictes contra l'honor i la llibertat, el tràfic jurídic i la funció pública.

Quant a delictes contra el patrimoni, el mateix 28 d'octubre la policia va detenir un home no resident de 44 anys objecte d'una ordre de recerca judicial amb detenció per furt amb força en un establiment comercial de Sant Julià de Lòria (fets denunciats l'any 2010) i que intentava accedir al Principat amb un turisme.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT