PUBLICITAT

Puigcerdà

Detingut un conegut atracador de la Cerdanya

Té antecedents i pressumptament va atracar una benzinera a Prats i Sansor

Per El Periòdic

Jutjats de la Seu d'Urgell.
Jutjats de la Seu d'Urgell. | Ràdio Seu

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat divendres un veí de la Cerdanya, de 49 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb intimidació i un furt d'ús de vehicle.

Els fets es remunten a l'11 de març, quan es va atracar una benzinera situada a la carretera LP-4033b, dins del terme municipal de Prats i Sansor (Cerdanya). Un individu va intimidar presumptament amb una arma de foc el treballador del local i va sostreure la recaptació de la caixa enregistradora. Tot seguit, va fugir en un vehicle que tenia estacionat a l'exterior de l'establiment. L'acció es va dur a terme cap a les 19.40 hores.

Els agents van comprovar que el vehicle utilitzat per fugir l'havien sostret dos dies abans a la localitat de Pi (Cerdanya), i que la metodologia per cometre l'atracament era la que habitualment utilitzava un conegut atracador de la Cerdanya. El modus operandi d'aquesta persona sempre era el mateix: acostumava a cometre els robatoris en cap de setmana, fugia de la zona amb cotxes sostrets i, posteriorment, s'amagava per les muntanyes de la zona gràcies al seu ampli coneixement del territori, o bé es desplaçava a territori francès.

Detenció a Bellver de Cerdanya

Després de diverses gestions d'investigació els agents van aconseguir identificar plenament l'autor de l'atracament. Amb aquesta informació el Jutjat d'Instrucció número 1 de la Seu d'Urgell va emetre una ordre de recerca i detenció del lladre. A finals de la setmana passada els investigadors van esbrinar que podria trobar-se novament per la comarca de la Cerdanya. Finalment, el passat divendres, a les 21.30 h, se'l va aconseguir localitzar i detenir a Bellver de Cerdanya. El detingut, que té antecedents, va passar ahir a disposició judicial davant del Jutjat d'Instrucció número 1 de La Seu d'Urgell.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT