PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ANA fa 10 anys i ho celebra amb diverses activitats

Un llibre recull els moments més rellevants de l’última dècada

Per El Periòdic

La presidenta de l’ANA i el director d’ANA Economia, ahir a la tarda.
La presidenta de l’ANA i el director d’ANA Economia, ahir a la tarda. | ANA

L’Agència de Notícies Andorrana (ANA) està d’aniversari i per celebrar-ho ha organitzat tot un seguit d’activitats entorn a  la seva primera dècada d’existència. D’una banda, tal com va informar el director d’ANA Economia, Bru Noya, el Principat acollirà una trobada de l’Aliança Europea d’Agències de Notícies (EANA) el pròxim 8 de novembre, el que suposarà l’arribada al país de directius i delegats de les principals agències estatals de notícies internacionals. L’objectiu és donar a conèixer la realitat d’Andorra, de manera que la comitiva visitarà diferents indrets històrics i posteriorment seran rebuts pel cap de Govern, Toni Martí, i el Síndic General, Vicenç Mateu. La jornada clourà amb una conferència del corresponsal de guerra, Antonio Pampliega, qui va ser segrestat pel grup terrorista al-Qaeda a Síria, i per la qual es requereix invitació prèvia. 

D’altra banda, els periodistes i exdirectors de l’ANA, Marta Tort i Albert Roig, han compilat en un llibre prop de 150 fotografies sobre diferents fets que s’han succeït al llarg d’aquests 10 anys i que han marcat la història del país. Una petita part d’aquestes instantànies es pot veure fins al 15 de novembre al centre comercial Illa Carlemany. 

Entre els nous projectes de l’ANA,  destaca ANA Educa, una eina pionera de caràcter pedagògic per al sistema educatiu andorrà que actualment s’està treballant i que es presentarà ben aviat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT