Melania Hernandez, a per la final després del bronze

La karateka competirà a la final de Guadalajara els dies 1 i 2 de desembre juntament amb Joel Quintana

Els quatre competidors del Club Karate Fudo-Shin, dissabte.
Els quatre competidors del Club Karate Fudo-Shin, dissabte. | FAK

Melania Hernandez va guanyar la medalla de bronze a la segona jornada de la Lliga Nacional Espanyola de Karate que es va disputar dissabte a Màlaga. La karateka, que competia en la categoria júnior individual femenina de menys de 48 quilograms, va superar dues rondes però a la tercera va perdre 1 a 0 contra l’andalusa Ainhoa Gonzalez.

No obstant això, Hernandez va poder optar a la repesca, on va vèncer la navarresa Lorena Fernandez per 4 a 3. Va ser així com va aconseguir emportar-se la medalla i classificar-se per la final de la Lliga Nacional, on només competeixen els vuit millors de cada categoria.

La final del campionat es disputarà a Guadalajara els dies 1 i 2 de desembre i hi haurà tres representants andorrans: En la categoria infantil, Adam Verniers del Club Karate Xavi Herver; i en la júnior, Joel Quintana i Melania Hernandez, ambdós del Club Karate Fudo Shin. Si guanyen, poden arribar a competir al Campionat d’Espanya.