PUBLICITAT

Andorra la Vella

Ubach negocia un CDI amb la seva homòloga austríaca

Els dos països volen impulsar les inversions i la cooperació turística

Per El Periòdic

Ubach, amb la seva homòloga Karin Kneissl.
Ubach, amb la seva homòloga Karin Kneissl. | Govern d\'Andorra

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, es va reunir ahir amb la ministra per Europa, Integració i Afers Exteriors d’Àustria, Karin Kneissl, per tractar diversos temes de l’àmbit bilateral, com les negociacions per un conveni per evitar la doble imposició (CDI)́ entre ambdós països amb la voluntat d’impulsar les inversions, així com reforçar la cooperació en matèria de turisme i educació.


Ubach va poder traslladar a Kneissl l’estat i l’agenda prevista pel que fa a les negociacions per a l’acord d’associació amb la UE. Cal destacar que la visita oficial d’Ubach a Àustria coincideix amb la presidència del Consell d’Europa per al segon semestre del 2018 que ostenta aquest país.

Altres contactes

Durant el seu desplaçament a Viena, també es va poder reunir amb el director executiu de l’oficina de les Nacions Unides contra la droga i el delicte (UNODC) i director general de l’Oficina de les Nacions Unides a Viena (ONUV), Yury Fedotov, amb el qual va compartir, tal com es va informar en un comunicat, els avenços duts a terme per part del Principat en matèria de prevenció del delicte i justícia penal, així com les polítiques de reforçament de l’estat de dret a través de la seguretat jurídica i la lluita contra la corrupció. Ubach va exposar, a més, al representant de l’ONU  el compromís d’Andorra per a la implementació dels objectius pel desenvolupament sostenible. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT