PUBLICITAT

Andorra la Vella

Els Isards, amb les baixes de Kirikaixvili i Jamrulidze

Els del Principat juguen dissabte contra Eslovàquia a l’Estadi Nacional

Per Miquel López-Egea

La nova samarreta, ahir.
La nova samarreta, ahir. | El Periòdic

Els seleccionadors nacionals de rugbi van presentar ahir la preselecció dels jugadors que disputaran el duel contra Eslovàquia aquest dissabte a les 17.00 hores a l’Estadi Nacional. A més dels nous espònsors que lluiran a la samarreta, Vallbanc i Vallnord, l’equip arriba amb moltes altes i algunes baixes. En aquest aspecte, els Isards desconeixen el rival contra el qual s’enfrontaran.

En aquest sentit, els Isards no podran comptar amb David Kirikaxvili i Edicher Jamrulidze però sí que disposaran de Julien Langeard i Sebastien Caussé, que seran els directors d’orquestra. Les dues baixes es produeixen després que es lesionessin en el darrer partit del VPC contra L’arise el cap de setmana passat. En total, es recuperen sis jugadors que no havien pogut viatjar en l’anterior compromís per motius laborals i personals.

D’aquesta manera, Lucas va lamentar «les baixes perquè són importants» però que «trobarem solucions». «L’any passat contra Croàcia, que teníem moltes baixes a primera línia i contra un rival que era molt superior físicament, vam fer un gran partit», recordava.

L’equip arriba amb «l’obligació de guanyar», afirmava Lucas. «L’any passat vam introduir els joves però encara no hem tastat la victòria», expressava. «Hem d’anar cap a una victòria, han de mostrar que mereixen estar aquí», destacava. «No ens amagarem, vam dir que l’objectiu era pujar i que, tot i que pot semblar desmesurat, vistes les dificultats que trobem, hi seguim creient», opinava Magallón. «Eslovènia ens va sorprendre, ha posat els mitjans per tornar a pujar», concloïa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT