PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Desavinences entre el MoraBanc i Les Angels per seguir actuant

El club critica la disponibilitat de les cheerleaders i elles diuen que el motiu és econòmic

Per Miquel López-Egea

Un ball durant la temporada passada.
Un ball durant la temporada passada. | Martin Imatge/ BCA

Segons Les Angels, les excheerleaders del MoraBanc Andorra, «l’autèntic motiu pel qual aquest any no hi som al Poliesportiu és econòmic» i no personal, tal com es va indicar en un inici des del club. Tal com van explicar ahir a EL PERIÒDIC Les Angels, el MoraBanc els va proposar «actuar gratuïtament i no ho hem volgut acceptar perquè considerem que és una qüestió de decència i de valorar les coses pel que són». En aquest sentit, les animadores van argumentar que «tot i que ballar i animar ens fascina, entenem que la nostra tasca és una feina, que requereix temps, esforços i posar-hi moltes ganes». «El nostre propòsit sempre va ser donar el millor de nosaltres cada dia. Naturalment totes teníem altres feines i obligacions que no podien quedar-se al marge, però ho vam assumir amb molt d’entusiasme des del principi i l’esforç sempre ha volgut la pena», afegien. Així mateix, destacaven que «el fet de posar un preu a aquesta tasca sempre ha estat un motiu de discussió amb el club». 

Per la seva banda, des del MoraBanc Andorra van confirmar que, efectivament, «se’ls va proposar fer-ho gratuïtament» matisant, però, que la proposta responia al fet que les cheerleaders «només tenien disponibilitat per a 10 o 12 actuacions», un fet que no anava acord amb els interessos del club. El motiu de la falta de disponibilitat rau en el fet que algunes de les membres de l’equip d’animadores no podien assumir la totalitat de la feina per motius personals i el MoraBanc, en canvi, buscava un grup que pugui actuar a tots els partits de la temporada. 

Malgrat tot, i referent a aquesta qüestió, Les Angels van considerar que «seguim aquí» i que, «com passa en molts equips, alguns han de marxar i altres s’incorporen, o simplement es queden, però seguim aquí». «Ja sabeu, si algú pot estar interessat a arribar a un acord amb l’equip de cheerleaders Angels, seguim aquí», van afirmar. 

Per part del club, es va lamentar «que no s’hagi pogut arribar a negociar» i que «Les Angels no es presentessin amb una altra proposta, inclòs l’aspecte econòmic». Així mateix, també van criticar que «no hagin donat resposta als diversos correus electrònics» en els quals se’ls sol·licitava seguir les converses.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT