PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Fundació Crèdit Andorrà engega una nova temporada de tallers a L'espai

El primer curs treballa amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació

Per El Periòdic

Un moment del curs d'inciació a la tauleta tàctil.
Un moment del curs d'inciació a la tauleta tàctil. | Crèdit Andorrà

La Fundació Crèdit Andorrà organitza un seguit de tallers sobre noves tecnologies enfocats a persones majors de 60 anys. El primer curs es durà a terme el 5 de novembre, relacionat amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i on es treballarà les eines que ofereix Internet per fer gestions i tràmits, comprar en línia o accedir a activitats socials i culturals. L'endemà començarà el taller de xarxes socials amb tauleta mòbil.

El taller d'habilitats socials, que s'iniciarà el 5 de novembre, és una altra de les novetats de la temporada. L'objectiu de l'activitat és millorar la capacitat de relacionar-se i comunicar-se amb els altres i, alhora, afavorir les relacions interpersonals i participatives.

Les activitats es duran a terme a L'espai, a Escaldes-Engordany, al llarg del mes de novembre. També comptaran amb sessions dedicades a l'activitat física, on es treballarà la flexibilitat, la força, l'equilibri i la coordinació a través d'exercicis actius combinats amb la respiració i la relaxació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT