PUBLICITAT

Duel a Vilanova per sortir de la zona de descens

L’Andorra recupera el partit corresponent a la segona jornada de la lliga

Per Miquel López-Egea

Ridchard Imbernón, ahir.
Ridchard Imbernón, ahir. | FCA

L’FC Andorra té avui una gran oportunitat per pujar posicions a la taula classificatòria de la lliga amb la disputa del partit ajornat de la segona jornada contra el CF Vilanova per l’aturada pels compromisos internacionals tricolor. L’Andorra viatja amb les baixes de Marc Pujol, Joel Martínez i Xisco Pires.

Segons va explicar ahir l’entrenador tricolor, Richard Imbernón, «el vestidor està molt unit» i va recordar que «estem un poc al marge de la classificació». Pel que fa al matx, va considerar que «serà un partit difícil, és un equip que juga a casa» i que «potser el context no és l’idoni, però si un moment per aprofitar-lo i saltar posicions a la taula», encara que «no és una cosa que em preocupi molt, em centro més amb la feina del grup». «No tenim ansietat de victòria, intentem evitar tota mena de pressió, l’objectiu és la permanència», afegia.

Per altra banda, va assegurar que «estem fent passos endavant» perquè «hem passat de no tenir pràcticament la pilota a tenir-la molts minuts, d’encaixar molts gols a no encaixar-ne quasi i, a més, ja no anem a remolc als partits perquè marquem primer». Així mateix, va indicar que «hem de continuar en aquesta línia». «El proper pas és avançar-nos al marcador i sumar els tres punts», sentenciava.Encara que falta un aspecte per millorar: «El següent pas és al davant».

Tot i això, ja podem parlar de bones notícies: «Els automatismes comencen a sortir, ara volem que la possessió es tradueixi en ocasions».

Per altra banda, l’entrenador del Vilanova, Agus Isabel, va manifestar que l’Andorra és «un equip dur que encaixa molt poc»

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT