PUBLICITAT

Andorra la Vella

Un penal molt polèmic provoca l’empat a tres en el partit contra la selecció xipriota

La Selecció Andorrana gairebé celebrava la victòria quan, a falta d’un minut, l’àrbitre va xiular un penal en contra

Per Anna Ribas

La Selecció Andorrana juga un partit amistós contra els xipriotes als Serradells, ahir.
La Selecció Andorrana juga un partit amistós contra els xipriotes als Serradells, ahir. | MARICEL BLANCH

Un estira-i-arronsa. Així va ser el partit que es va disputar ahir al Centre Esportiu dels Serradells entre la selecció andorrana i la xipriota. En aquest primer amistós, ja que avui se’n celebra un altre a les sis de la tarda, l’objectiu era agafar forma i rodatge de cara a la preparació del Premundial de l’any vinent.

Durant els primers minuts de la primera part el domini xipriota era evident. De fet, van ser els de Xipre qui es van avançar en el marcador amb una jugada de Kouloumbris.
El gol dels visitants va resultar un toc d’atenció pels andorrans, que van trigar poc menys d’un minut en empatar gràcies a la jugada de Marc Ibáñez. Els andorrans es van engrescar i això va implicar un joc més agressiu, amb més oportunitats malgrat alguna errada defensiva.

Faltaven quatre minuts per la mitja part quan Kanjo va tornar a avançar els xipriotes, però els tricolors s’hi van esforçar i un Arnau Rodriguez imparable va aconseguir igualar el marcador dos minuts més tard. 

Va arrencar la segona part i el gol per trencar l’empat es va fer esperar. Va ser Marçal Raventós qui, quan faltaven set minuts pel final del partit, va avançar els andorrans. Els jugadors es van anar escalfant fins que, al minut 18 de la segona part, l’àrbitre va xiular un penal polèmic després que Pérez toqués la pilota amb el colze de manera involuntària. Un penal que va xutar Kouloumbris i va sentenciar l’empat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT