PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Trànsit dens durant tot el dia per accedir al Principat

La majoria de vehicles es concentren al sud però Porta també viu cues

Per El Periòdic

Una imatge d’arxiu de retencions a Sant Julià de Lòria.
Una imatge d’arxiu de retencions a Sant Julià de Lòria. | TONY LARA

El trànsit per accedir al país va ser ahir dens durant la majoria de la jornada. El gruix de vehicles que accedir al país es van concentrar a la frontera hispanoandorrana que va registrar trànsit dens durant tot el dia amb moments puntuals de fins a quatre quilòmetres de cua. Pel que fa a les carreteres catalanes que donen accés al país, la N-145 va registrar cues intermitents d’entre dos i quatre quilòmetres, mentre que la C-16 va viure uns nou quilòmetres de retencions intermitents al migdia.

Les cues més llargues a Sant Julià es van generar a última hora del matí però encara a les 19.50 hores hi havia dos quilòmetres i mig de vehicles que intentaven accedir al Principat. El trànsit només va ser plenament fluit a primera hora del matí, a l’hora de dinar i al voltant de les 21.00 hores. A la frontera francoandorrana hi va haver també una forta afluència de vehicles que es va fer notar, sobretot, a les 18.00 hores, moment que va registrar cues de fins a quatre quilòmetres per sortir del país en direcció a França. Durant la resta del dia aquest punt va tenir circulació fluida i més esglaonada, fins i tot malgrat la necessitat de circular amb equipaments a primera hora del matí. Només va augmentar la densitat de vehicles al voltant de les 11.00 hores però sense arribar a consolidar-se en cues.

El Servei de Mobilitat d’Andorra ha previst per a avui trànsit dens d’accés al país a la frontera hispanoandorrana de 10.00 a 14.00 hores i a la francoandorrana, de 08.00 a 13.00 hores. Pel que fa a la sortida, es preveu densitat a la frontera sud de 16.00 a 20.00 hores i a la francoandorrana, de 15.00 a 19.00 hores. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT