PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Esgotades les entrades per al concert de Sergio Dalma

El comú va anunciar el dimecres a la tarda el ‘sold out’ del dia 15

Per El Periòdic

Dalma, en concert, a Andorra la Vella, el 2008.
Dalma, en concert, a Andorra la Vella, el 2008. | Tony Lara

El dimecres es van esgotar les entrades per al concert que Sergio Dalma realitzarà a Escaldes el pròxim 15 de novembre en el marc del festival Colors de Música i, també, com a celebració del 40è aniversari de la parròquia. El comú va anunciar la fita a través de Twitter i acompanyat de l’etiqueta #maifalla, en referència a l’atracció que segueix provocant el cantant català després de 35 anys de carrera. El recital tindrà lloc a la sala Prat del Roure que té una capacitat aproximada per a 700 persones. 

‘Via Dalma’

El cantant portarà fins a Escaldes una col·lecció de cançons heterogènies d’inspiració italiana que conformen  el seu últim disc, el tercer que crea amb aquesta inspiració. De ben segur, tampoc faltaran al concert alguns dels seus grans clàssics que fan vibrar els i les fans de tota la vida. 
No obstant això, l’objectiu que el cantant assegura que té Via Dalma, a banda del joc de paraules, és «allunyar-se de les versions sense ànima», és a dir, que passin a tenir el segell de l’artista. En aquesta tercera entrega de cançons italianes, Sergio Dalma reivindica autors de tota la vida però també d’alguns autors contemporanis de l’artista, amb la intenció d’associar la paraula «clàssic» a perdurable i no pas a antic. Val a dir que per aconseguir aquesta flaire italiana al disc, la gravació dels tres Via Dalma publicats fins ara ha tingut lloc a Milà. 

Incansable


La gira que portarà Sergio Dalma fins a Escaldes va començar el passat mes de gener a Salamanca i des d’aleshores a recorregut tota la geografia de la península ibèrica i bona part de Sud-amèrica. De fet, Andorra es troba entre les sis darreres acutacions d’aquest any i quatre d’aquestes ja han esgotat les entrades. És a dir, que Dama, tot i els seus 54 anys,aguanta dotze mesos de gira com si res. 

Retorn a Andorra

Sergio Dalma tornarà a Andorra després de 10 anys sense actuar-hi. L’última visita va ser el 2008, en un concert organitzat per la Cadena Ser al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Amb anterioritat, Dalma va visitar la parròquia escaldenca l’any 2003.

Cirereta del pastís

Segio Dalma, el 15 de novembre i Jane Birkin, el 24, són les cireretes del pastís del 40è aniversari de la parròquia i tot i tractar-se d’estils i trajectòries molt diferents podríem dir que ambdós artistes tenen una dilatada carrera a sobre dels escenaris que ha aconseguit atreure diverses generacions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT