PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dos menors ferits en un accident al túnel del Pont Pla

Al tractar-se de menors d’edat, el centre mèdic no va donar informació sobre el seu estat, però fonts mèdiques van assegurar que no es tem per la seva vida

Per El Periòdic

Una imatge del túnel del Pont Pla tancat.
Una imatge del túnel del Pont Pla tancat. | Arxiu ANA

Dos dels passatgers, un menor de cinc anys i un nadó, que viatjaven en un vehicle Mercedes-Benz amb matrícula espanyola van resultar ferits en un accident de trànsit que es va produir ahir al migdia a l’interior del túnel del Pont Pla i en direcció a La Massana, a la parròquia d’Escaldes-Engordany.

La col·lisió, entre el vehicle i una furgoneta Renault Trafic amb plaques andorranes, va obligar al servei de mobilitat a tallar el trànsit de la via en ambdós sentits de la marxa durant mitja hora. El cos de policia va rebre l’avís a les 12.36 hores i al lloc dels fets es va desplaçar una dotació de bombers, que va dur a terme treballs de neteja de líquids al paviment, i una ambulància, que va dur als dos ferits a l’Hospital de Meritxell. Al tractar-se de menors d’edat, el centre mèdic no va donar informació sobre el seu estat, però fonts mèdiques van assegurar que no es tem per la seva vida.

El xoc i el tall viari van contribuir a dificultar la circulació, que durant la jornada d’ahir va ser complicada pel pont de Tots Sants. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT