PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Llobera completa per equips la cinquena etapa

Per Anna Ribas

33 Margot Llobera durant la cinquena etapa del Raid 1000 Dunas, ahir.
33 Margot Llobera durant la cinquena etapa del Raid 1000 Dunas, ahir. | Actiongraphers

Margot Llobera va participar ahir a la cinquena etapa del ral·li 1000 Dunas, l’última que es feia al Marroc. El recorregut va ser de 350 quilòmetres i es va fer en equips de tres pilots. Pedro Puertas, cap de relacions externes de la competició, va explicar que el motiu era que «hi ha zones molt complicades, tant, que no poden passar sols amb la moto, per això van en grups de tres». 

Així mateix ho va constatar l’equip de la pilot andorrana: «Han creuat l’Atlas cap al nord i han trobat bastant fred i paisatges bonics, camins de sorra i pedra molt trencats i difícils, molt afectats per les pluges dels darrers dies, que han esborrat totes les traces». Llobera va seguir el recorregut sense problemes importants més enllà del cansament acumulat. L’organització de l’equip va estipular que l’andorrana formaria equip amb el granadí Eladio Carbonell i l’holandès Gert-Jan Reijnders, que va ser mànager de l’equip BAS Dakar Team per l’edició del 2013 del Dakar.

Ahir a la nit van agafar el vaixell des de Nador fins a Almeria, on els espera un enllaç fins a Castell de Ferro i una especial de 150 km que acabarà a Cenes de la Vega (Granada), on s’entregaran els premis.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT