L’Andorra suma una altra victòria i s’allunya del descens

Els del Principat segueixen millorant i superen al Júpiter amb dos gols de ‘Kiki’ a la segona part

Per Miquel López-Egea

Els andorrans celebren el primer gol al camp del Júpiter, avui.
Els andorrans celebren el primer gol al camp del Júpiter, avui. | FCA

L’FC Andorra ha aconseguit avui la seva segona victòria consecutiva a Primera Catalana després de superar al CE Júpiter per 0 a 2 a casa seva.

El partit ha començat amb un Andorra no massa endollat i li ha costat entrar en el partit i anar per feina, de manera que el conjunt mostrava una intensitat més aviat baixa. Però a la segona part tot ha canviat i els andorrans no han patit per conservar la pilota tota l’estona. En aquest sentit, el primer gol ha arribat després d’un penal clar que executava Cristian Kiki Martínez al minut 70. El segon arribava deu minuts més tard, després d’una jugada per la banda. Albert Reyes era qui ha fet una passada a Kiki al punt de penal que aquest controlava amb el pit i l’enviava al fons de la xarxa.

«Aquest resultat confirma una mica els passos que anem donant endavant, és el resultat de la feina ben feta», explicava l’entrenador Richard Imbernón a EL PERIÒDIC, qui afegia que tot i això, «no hem de creure que tot està fet perquè hi ha molta feina per fer». Per tant, el resultat «és la suma dels canvis». Ara, la clau és «centrar-se a anar solucionant problemes, sobretot ofensivament, un fet que ja s’està fent». En aquesta línia va celebrar que «fa quatre jornades que no perdem», que «estem encaixant pocs gols» i que «cada cop més aprofitem les ocasions».

L'objectiu és «guanyar a casa» i cometre «encara menys errades». Per això, la prova de foc serà aquest pròxim dissabte contra l’Igualada a la Borda Mateu, un partit que arriba tot just abans de l’aturada per seleccions. «De moment tampoc hem pagat car el virus FIFA, ara com ara no ens ha passat factura», reconeixia Imbernón.