El Sant Julià recupera el lideratge i l’Inter falla

L'Engordany és tercer

L'Inter i la UE Santa Coloma, ahir.
L'Inter i la UE Santa Coloma, ahir. | Inter d\'Escaldes

El conjunt de Jesús Barón es va mostrar imparable ahir contra l’Encamp i el va guanyar per 4 a 2 en un duel en el qual Joel Méndez va posar un 2 a 0 favorable en 23 minuts de joc. Després el ritme va baixar i els encampedans van aconseguir arribar a l’empat però Enric Pi va sentenciar el partit amb dos gols en poc més de 10 minuts. D’aquesta manera, el Sant Julià recuperava el lideratge, ja que l’Inter d’Escaldes va fallar i va perdre contra l’UE Engordany per 0 a 2 en un partit on no van sortir les coses. Fabio Serra va ser l’encarregat d’anotar els dos gols del derbi, primer al minut 17 i després just en tornar de la segona part. D’aquesta manera, l’Inter és segon a la taula i l’Engordany remunta. Ja és tercer.

En els altres partits de la jornada, el Vallbanc FC Santa Coloma es va retrobar amb la victòria després de superar per 0 a 2 a l’FC Ordino amb gols de Diego Najera i Fabriel Riera. En l’altre duel del dia, l’FC Lusitans va superar també per 0 a 2 a la UE Santa Coloma amb un gol de Nicolas Medina i un de David Maneiro en pròpia porteria.