PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

España torna a la competició amb una important victòria

El pilot s’emporta el Campionat d’Andorra amb el canell encara lesionat i molts dolors i molèsties

Per El Periòdic

El pilot andorra Cristian España, ahir.
El pilot andorra Cristian España, ahir. | Team Cerally

El pilot andorrà Cristian España va retornar a la competició ahir després de la lesió i ho va fer amb victòria. Un dia després de provar l’estat del seu canell sobre la moto, el pilot, amb l’ajuda d’una canellera immobilitzadora i amb molts dolors i molèsties va aconseguir disputar l’última prova del Campionat d’Andorra d’enducross. En aquesta línia, no només va aconseguir tornar i fer-ho amb molt bones sensacions, sinó que es va emportar el triomf del campionat.

En aquesta línia, va saber imposar-se a tot amb la seva GasGas i es va sobreposar a tota mena de dolor. Però era una cursa obligada, un retorn forçat, ja que no volia que se li escapés el títol de casa. Si no hagués aconseguit puntuar en aquesta prova, possiblement s’hauria hagut de conformar amb la segona posició, un fet que no contemplada el pilot del Principat. Així, amb aquest, ja és el quart títol consecutiu que aconsegueix. Per tant, España va aconseguir la primera posició en el Campionat d’Andorra i guanyar les dues curses d’aquest cap de setmana. A més, en paraules del mateix pilot, això suposa «endur-se una injecció de moral i energia per tal de continuar amb la bona recuperació que estic tenint fins ara».

Per altra banda, el pilot va voler dedicar el campionat «a tots els meus espònsors que en cap moment s’han arronsat tot i la lesió, i a tota aquella gent que m’ha donat suport, ja que la pluja de missatges a les meves xarxes socials són les que em fan lluitar dia a dia per superar aquesta pedra en el camí».

A finals d’agost, España va patir un malaurat accident quan entrenava amb bicicleta de descens. España va patir ahir una caiguda i es va fracturar el radi a nivell distal, a més té una luxació cubital a la mà esquerra així com un tall important a la seva mà dreta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT