PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El cap d’Urgències desconeix si compta amb Torrero

Gutiérrez diu que ningú li ha notificat «oficialment» la marxa del traumatòleg

Un passadís del Servei d’Urgències de l’hospital.
Un passadís del Servei d’Urgències de l’hospital. | Maricel Blanch

El cap d’Urgències en funcions, el Dr. Marcos Gutiérrez, no ha estat notificat «oficialment» sobre la marxa del traumatòleg José Ignacio Torrero, prevista per a principis de l’any vinent segons ell mateix va anunciar als companys a principis d’octubre i segons va confirmar el SAAS a diversos mitjans de comunicació en aquella mateixa data. «Sé el mateix que ha sortit a la premsa. No tinc la confirmació oficial de si marxa o es queda.», va assegurar Gutiérrez, qui va donar a entendre que aquesta havia estat, fins ara, la seva única font d’informació al respecte. 

Malgrat això, el cap d’Urgències en funcions, va mostrar confiança sobre la plantilla de traumatologia que haurà d’enfrontar la temporada d’hivern, una època en què les urgències que requereixen aquesta especialitat augmenten, sobretot a causa de l’esquí. «Crec que la plantilla de traumatologia està coberta, no sé les baixes que hi haurà o si el doctor Torrero marxa finalment o no, però jo crec que no hi haurà problemes», va assenyalar.

A banda de la plaça del doctor Torrero, també falta aclarir què passarà amb la de l’actual cap de Traumatologia, Josep Maria Muñoz.

PUBLICITAT
PUBLICITAT