PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La primera mostra de Shangti al país arriba a Caldea a finals de mes

L’artista va guanyar al setembre el concurs per anar a la Bienal

Philippe Shangti al seu estudi de la Massana.
Philippe Shangti al seu estudi de la Massana. | MARICEL BLANCH

L’artista francès, resident al Principat, Philippe Shangti, qui representarà Andorra a la pròxima Bienal de Venècia després de guanyar el concurs organitzat pel Ministeri de Cultura, inaugurarà una exposició a Caldea a finals de novembre. Aquesta serà la primera mostra individual de Shangti al Principat, a banda de l’exposició dels seus treballs que es pot visitar al seu estudi de la Massana amb cita prèvia. Per tant, serà la primera oportunitat perquè el gran públic conegui una mica més l’obra provocadora d’aquest jove autodidacta, a banda del tastet que es va oferir el mes de setembre a l’Artalroc, conjuntament amb les peces de Martin Blanco, finalista a representar el país a la Bienal. 

Encara no han transcendit els detalls de la mostra de Caldea respecte dels formats i la temàtica

De moment, encara no han transcendit més detalls sobre la temàtica ni els formats que es podran veure a la pròxima mostra a Caldea. Shangti acostuma a tractar diverses disciplines, sobretot l’escultura i la fotografia, gairebé sempre en grans formats i amb presència del cos humà, sobretot el de les dones. 


A través del que ell ha qualificat de  «llenguatge preciós» pretén que l’espectador reflexioni sobre la pèrdua de valors de la humanitat i l’esgotament del planeta Terra. 


Amb ‘zoe’ a la tv francesa 

Demà al matí, Philiphe Shangti i la comissària de la Bienal, Eva Martínez, Zoe, participaran al programa de televisió 9h50 Le Matin, presentat per Mickael Potot a France 3 Occitanie. Shangti és originari de Tolosa, capital de la regió occitana i France 3 és la televisió pública regional. L’emissió es pot seguir en directe a través d’internet i en el marc d’aquest magazín matinal. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT