PUBLICITAT

Andorra la Vella

Andorra la Vella obre el període d’inscripcions per a la cavalcada de Reis

Els organitzadors cerquen voluntaris majors d’edat per col·laborar-hi

Per El Periòdic

Cavalcada de Reis d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.
Cavalcada de Reis d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. | La cavalcada de Reis.

 

L’àrea de Cultura del comú d’Andorra la Vella i la Unió Proturisme d’Escaldes-Engordany, organitzadors de la tradicional cavalcada de Reis, han obert aquest dilluns les inscripcions per participar en la Cavalcada de Reis 2019. Així doncs, els infants majors de 6 anys i residents a les parròquies d’Andorra la Vella i Esclades-Engordany, que desitgin participar-hi poden inscriure’s fins el dilluns 19 de novembre. Aquestes dates són improrrogables.

Per al procés de selecció, es prioritzaran les sol·licituds d’aquells infants que no hagin participat en altres ocasions. Les persones seleccionades seran informades telefònicament i hauran de recollir l’abillament que lluiran durant la Cavalcada a la seu social de la Unió Proturisme, situada a l’avinguda de les Escoles d’Escaldes-Engordany. Hauran de fer efectiu un dipòsit de 30 euros, que els serà retornat en el moment de la devolució de la roba.

D’altra banda, també se cerca nois i noies majors d’edat, d’una alçada aproximada de 1,70 metres, que desitgin participar en la cavalcada de Reis 2019 per dur a terme altres tasques (personatges d’animació, voluntaris de seguretat, acompanyament de les carrosses, etc.). Els interessats poden omplir el mateix full d’inscripció.

Les inscripcions es podran formalitzar a l’àrea de Cultura del comú d'Andorra la Vella, al Centre cultural la Llacuna i a l’Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna d’Escaldes Engordany.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT