PUBLICITAT

El MoraBanc rep al Galatasaray amb les millors sensacions

Navarro recorda l’obligació de guanyar el partit per anar al Top16 i la necessitat «de competir per l’average»

Per Miquel López-Egea

Ibon Navarro dona ordres als seus jugadors al Poliesportiu d'Andorra, ahir.
Ibon Navarro dona ordres als seus jugadors al Poliesportiu d'Andorra, ahir. | BCA

Els ànims han tornat al Poliesportiu d’Andorra. La moral està pels núvols després de la colossal victòria que el conjunt d’Ibon Navarro va aconseguir a Madrid. Amb aquestes sensacions s’enfronten avui, a les 20.00 hores al Galatasaray, a casa, amb l’objectiu de fer un gran pas en el tram decisiu cap al Top16 de l’EuroCup. A més, l’equip comptarà amb l’aler LaDontae Henton, que va fitxar dilluns pel conjunt del Principat. Ahir ja va entrenar amb els tricolor i avui podria debutar.

Pel que fa al rival, és un equip que necessita una victòria per poder mantenir totes les opcions per passar de fase. En el partit d’anada, els turcs es van imposar a casa seva per 84 a 73. En aquest sentit, és un equip que vol guanyar la competició, esvair dubtes i tornar a l’Eurolliga per la porta gran. Igualment, és un equip que compta amb jugadors molt intensos i un fort físic com són Tai Webster, Zach Auguste o Nigel Hayes, entre altres.

En aquest aspecte, l’entrenador tricolor, Ibon Navarro, va assegurar que el partit d’avui és «molt important» i va recordar que «igual que intentem oblidar les derrotes també fem el mateix amb les victòries, encara que està clar que la repercussió de la victòria contra el Madrid ha estat important». «És un resultat de prestigi però estem ficats en el partit contra el Galatasaray, l’hem de guanyar i tenir l’opció de competir per l’average», afegia el tècnic. Així mateix, va recordar que «el físic i l’energia» els va superar al partit d’anada. i que «és un equip amb categoria i talent, amb molta qualitat». «És un grup igualat i fins al darrer dia pot passar qualsevol cosa, s’ha de lluitar fins al darrer segon», reiterava. 

Pel que fa al nou fitxatge, va expressar que és un jugador que «té capacitat d’ajudar-nos» i que ens «aportarà potència física en la línia exterior, sobretot defensivament, un fet que trobem a faltar amb la baixa de Walker». «Li demanarem que ens ajudi en l’aspecte defensiu per la seva capacitat atlètica, tot i que ens pot ajudar però no solucionarà tots els problemes defensius de l’equip», indicava. Així mateix, Dylan Ennis va assegurar que Henton «pot ser una bona ajuda, un bon valor afegit per l’equip» i que «tots els jugadors de la línia exterior podrem respirar una mica més».

Per altra banda, va destacar que contra el Galatasaray «haurem de ser agressius» i que «la gran victòria contra el Reial Madrid la podem considerar un gran momentum però hem de jugar fort per guanyar demà». «Tenim una llarga temporada per endavant i volem seguir guanyant», concloïa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT