PUBLICITAT

La Massana

Identificació dels cotxes que eren a Pal durant el sabotatge

La Policia analitza les imatges de les càmeres de seguretat

Per Lídia Raventós

Un dels cables que els sabotejadors van tallar a Pal.
Un dels cables que els sabotejadors van tallar a Pal. | Vallnord

La Policia té en marxa una investigació «molt intensa» per mirar d’identificar els autors del sabotatge als ginys de l’estació de Pal. Malgrat que el procediment s’està portant amb «molta discreció», fonts properes al cos van detallar que una de les tasques que es duen a terme és la revisió de les imatges de les càmeres de seguretat per mirar d’identificar tots els vehicles que van passar per la zona i així mirar de trobar els culpables.


La gravetat dels fets s’ha assenyalat en diverses ocasions, i ahir, el ministre d’Interior, Xavier Espot, en el marc de la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, va admetre que malgrat que la investigació es troba «en fase embrionària», existeix «la necessitat de resoldre aquest cas amb la màxima brevetat». En aquest sentit cal destacar que el cos d’ordre té destinats a la investigació tan agents de la unitat de muntanya com de la d’investigacions. Espot va insistir que « hi ha els efectius policials orientats a intentar esbrinar qui ha pogut fer això i fer el possible perquè aquesta persona hagi de respondre pels fets».

Reparació 

D’altra banda i pel que fa a la reparació dels danys, el director d’EMAP, Josep Marticella va admetre que és una reparació «complexa» però que es pot fer sense haver de desmuntar el cable sencer. Pel teleesquí es disposa d’un cable en estoc i per a la resta, va apel·lar «a la solidaritat del món de l’esquí» per aconseguir-los. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT