PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Reobre el parc del Prat Gran i es descarten riscos per als infants

El comú ha pres la decisió després de reparar els desperfectes

Per El Periòdic

Imatge de la instal·lació del Prat Gran malmesa.
Imatge de la instal·lació del Prat Gran malmesa. | MARICEL BLANCH

El Comú de Sant Julià va decidir ahir reobrir el parc infantil del Prat Gran després d’haver realitzat les reparacions escaients i haver soldat la passarel·la que s’havia fet malbé on, el dissabte passat, un infant va caure a terra i els equips d’emergència el van haver de traslladar a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Tot i que en un inici des de la corporació s’havia dit que la instal·lació no es reobriria fins que no es descobrís el que realment havia passat, ahir es va canviar d’opinió, tal com va informar l’ANA. A més, el comú va defensar què és l’únic parc infantil del centre i es va descartar que hi pugui existir cap tipus de perill.


La investigació per trobar els autors dels fets segueix oberta, així com l’anàlisi dels vídeos de les càmeres que es troben en el parc. A més, s’han entregat els informes dels departaments implicats, com el referent al manteniment dels agents de circulació que van fer la revisió, entre d’altres. I és que des de l’administració local es tracta l’afer com un acte vandàlic.

Tobogan

Pel que fa a la rampa on durant l’estiu hi havia el tobogan d’aigua, aquest dilluns es van col·locar diverses tanques i el comú es troba a l’espera d’estudiar si finalment les retiraran o no, ja que suposa una de les reclamacions d’alguns dels pares que gaudeixen del parc amb els seus fills.


Cal recordar que el tancament del parc infantil es va produir per un acte vandàlic que va provocar la caiguda al terra d’un infant el dissabte passat com a conseqüència del mal estat de la passarel·la del castell de jocs. El menor va haver de ser traslladat amb ambulància a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell tot i que finalment no va patir ferides greus. La situació va comportar també les queixes del conseller de la minoria d’UL, Joan Albert Farré, que va lamentar l’estat de «deixadesa» que presenta la parròquia i va qualificar de «molt preocupant» el fet que malgrat que alguns pares havien denunciat el mal estat del parc, la corporació n’havia fet cas omís. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT