PUBLICITAT

Una quarantena de joves busquen feina per l’hivern

van assistir ahir a una xerrada on van poder parlar amb representants de grups empresarials que actualment es troben en la cerca de personal

Per El Periòdic

Els joves participants durant la xerrada.
Els joves participants durant la xerrada. | ANA / T. N.

Una quarantena de nois i noies van assistir ahir a una xerrada on van poder parlar amb representants de grups empresarials que actualment es troben en la cerca de personal. Els joves van conèixer de quina manera s’organitzen els grups i quins són els perfils laborals que sol·liciten, en especial per a la temporada d’hivern i la campanya de Nadal. 

Els assistents van apreciar l’oportunitat de les xarrades «és el primer cop que busquen feina i potser no saben ben bé com apropar-se a l’empresa», va explicar la tècnica del Servei de Joventut Sara Valls. Amb les trobades, «tenen l’oportunitat de conèixer algunes empreses de primera mà o fins i tot donar el currículum avui mateix», va detallar, a la vegada que va afegir que «veuen que no hi ha un mur» i que poden anar a oferir els seus serveis a les empreses que més els interessi en funció de les aspiracions laborals que tinguin. Els participants van poder entregar els seus currículums a empreses com Viladomat, Grup Pyrénées i Grup Quars, que van participar en la jornada. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT