PUBLICITAT

Andorra la Vella

El transport escolar genera 15 queixes

El Govern ha rebut cinc escrits d’usuaris i deu incidències dels operadors

Alumnes esperen el bus.
Alumnes esperen el bus. | Maricel Blanch

La polèmica pel funcionament del transport escolar del país va arribar ahir al Consell General a través d’una pregunta del conseller liberal Ferran Costa, qui es va interessar pel funcionament i les incidències. 


El ministre d’Educació, Eric Jover, va respondre que aquest any s’han rebut «cinc queixes d’usuaris» i «10 incidències» denunciades pels operadors. Jover va informar que el volum és similar al de l’any passat i que «n’hi ha de fonamentades i altres que neixen del desconeixement» del funcionament del sistema amb el transport escolar, pròpiament, que té autobusos propis i 860 parades i el bus lliure que l’utilitzen els majors de 12 anys i que consisteix en una subvenció per fer servir la xarxa habitual d’autobusos. 


En total, són 4.370 alumnes que diàriament es mobilitzen, «un servei complex», va assegurar Jover. A més, va informar que el Govern ha destinat aquest any 2,3 milions al transport escolar . També va recordar que el servei s’intenta adaptar a les necessitats, fins i tot, fora de termini de sol·licitud. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT