PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Oportunitat per sumar la tercera victòria seguida

Un FC Andorra en línia ascendent rep avui a l’Igualada, el quart classificat

Per El Periòdic

Jugada de Reyes en el partit contra el Júpiter.
Jugada de Reyes en el partit contra el Júpiter. | FCA

La setmana vinent l’FC Andorra tornarà a ajornar un partit a causa dels compromisos de la selecció a la Lliga de les Nacions. Abans d’aquesta aturada confia en donar continuïtat a la bona línia que està seguint, amb dues victòries seguides i quatre duels consecutius sense perdre. Aquest nou exàmen el té davant el CF Igualada, que ocupa la quarta plaça. El matx es jugarà al Centre d’entrenament de la FAF a les 16.00 hores.

Els tricolors sumen vuit dels últims dotze punts, amb dues victòries la setmana passada, a domicili. «A fora hem aconseguit bons resultats i ara també volem fer-los aquí casa», assegura Miki del Castillo. Per al defensa, en el moment actual «portem una bona dinàmica i només era qüestió de temps que els resultats arribessin», com està passant, sent una conseqüència del treball realitzat al llarg de les setmanes: «A mesura que va passant el temps ens anem coneixent tots millor i va sortint millor la feina».

L’equip es desè, sortint de la zona de descens que ocupava i encara amb un partit menys que la resta, que s’ampliarà a dos la setmana vinent. La classificació la miren de reüll, ja que «el nostre principal objectiu és la permanència i quan més lluny estiguem del descens molt millor per a nosaltres». Avui esperen a un Igualada que «vingui amb ganes d’atacar», un fet que els andorrans volen aprofitar. L’aposta de l’FC Andora aquesta temporada torna a ser més que mai pels jugadors de casa, rejovenint encara més la plantilla. Miki és un dels que donava l’estiu passat el salt al primer equip després del pas pel juvenil. El paper que estan tenint aquests joves «ens agrada perquè portem tota la vida jugant a l’Andorra i que se t’acabi l’etapa de formació, sigui el primer any de sènior i et diguin que compten amb tu i volen que continuïs et dona confiança i et fa il·lusió». De cara al matx Xisco i Joel són baixa per lesió, mentre que Nazzaro i Pujol són dubte per molèsties.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT