PUBLICITAT

Andorra la Vella

FC Andorra i Igualada no troben el gol

Empaten a zero en un partit amb mínimes ocasions

Per Joan Josep Blasco

Aaron, en una acció del partit contra l'Igualada.
Aaron, en una acció del partit contra l'Igualada. | FCA

Repartiment de punts en un matx on les oportunitats no van sovintejar. L'FC Andorra va empatar amb l'Igualada (0-0) en un partit en el qual els de l'Anoia van portar la iniciativa, mentre que els tricolors es mantenien bé en facetes defensives i tractaven de sorprendre al contraatac. És el cinquè partit consecutiu que els andorrans puntuen.

Cap dels dos equips va tenir el punt de mira ben calibrat i no van donar massa feina als porters. L'Igualada proposava joc i dominava. Abans de la mitja hora Joel recollia un rebuig a la frontal de l'àrea i xutava amb la pilota escapant-se prop del pal. Bernat ho intentava de lluny, en el llançament d'una falta, però l'esfèrica s'escapava per alt. Després era Llobet qui en un servei de córner rematava desviat de cap. Per la seva part, els andorrans no acabaven de trobar aquella passada per tal de sorprendre en ràpides transicions.

A la represa el guió es va mantenir, però els tricolors sí que van poder mirar més a porteria. Sobretot al darrer quart d'hora, quan el partit es va obrir. Alàez rematava fora i Ferré, des de lluny, ho feia excessivament centrat, permetent a Ribera atrapar la pilota sense problemes. L'Igualada també ho intentava. En una jugada per banda esquerra Franco realitzava una assistència que es passejava per l'àrea petita sense trobar rematador. Ja en el temps de descompte Simon etzibava un xut que s'estavellava al travesser. L'entrenador de l'FC Andorra, Richard Imbernon, destacava que “hem d'estar content pel partit que hem fet”, ja que el seu equip respecte a enfrontaments anteriors a la Borda Mateu va ser “sòlid en defensa, amb les idees més clares al davant i sobretot atrevit”.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT