PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un home resident amb 76 grams de cocaïna

L’operació encara està oberta i no es descarten noves detencions

Per El Periòdic

Un vehicle de la Policia.
Un vehicle de la Policia. | ANA

En el marc de la lluita contra el tràfic d’estupefaents, efectius de la Policia van detenir dimecres passat un home resident de 42 anys quan intentava introduir 76 grams de cocaïna per la frontera hispanoandorrana, segons van informar ahir des del cos de seguretat en un comunicat.

Els fets van tenir lloc pels volts de les 17.00 hores del dimecres, quan la Policia va aturar el vehicle per efectuar uns controls de documentació i estupefaents. Els agents van realitzar una perquisició al cotxe i als afers personals de l’ocupant amb l’ajut d’un gos ensinistrat, que va permetre localitzar sota el seient del conductor l’embolcall de plàstic on guardava la droga.
Arran d’aquest fet, la Policia va detenir el conductor del vehicle com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de droga tòxica en gran quantitat i a l’endemà, dijous, 8, l’home va passar a disposició judicial.  

Tal com va informar la Policia, aquesta actuació també ha permès la desarticulació d’un important punt de venda de producte estupefaent a Andorra i de la qual ja feia temps que se seguia el rastre. L’operació encara es manté oberta i no es descarten noves detencions en els pròxims dies. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT