L’Inter Escaldes atrapa al Sant Julià al capdavant

L’Engordany empata en el temps de descompte contra els lauredians

Sebas Gómez pressiona a Ramael en el duel entre el Sant Julià i l’Engordany.
Sebas Gómez pressiona a Ramael en el duel entre el Sant Julià i l’Engordany. | FAF

La segona volta de la Lliga Multisegur Assegurances començava amb la UE Sant Julià com a líder en solitari, però l’empat dels de Jesús Baron sumat a la victòria assolida per l’Inter Club Escaldes els fa estar igualats al capdavant de la taula classificatòria.

Els lauredians van veure com se li escapaven dos punts en el darrer instant davant la UE Engordany (1-1). Fins als darrers instants de partit no van arribar els gols. Al minut 88 Walter transformava un penal que semblava que donaria el triomf al Sant Julià, però en el temps de descompte Victor Hugo aconseguia l’empat. L’Inter aprofita aquest resultat per posar-se colíder, després d’imposar-se a l’FC Ordino (2-1). Tot just iniciar la segona part Gallart posava per davant als escaldencs, però al 50 Ferreiroa aconseguia l’empat. La igualada es va desfer a dos minuts per al final, amb la segona diana de Gallart.

En un duel de necessitats per trencar la irregularitat patida en el primer tram de la temporada el Vallbanc FC Santa Coloma va superar a l’FC Lusitans (1-4). Els cinc gols es van produir al segon temps. Rebés avançava als colomencs al 48 i Víctor Rodríguez a un quart d’hora pel final ampliava diferències. Medina, de penal al 84, tornava a posar al Lusitans dins el partit, però en el temps de descomtpe Juli Sànchez i Gabi Riera sentenciaven l’enfrontament.

En el matx que tancava la jornada, la UE Santa Coloma va golejar al cuer, l’FC Encamp (5-0). A l’afegit de la primera part Salomó marcava en dues ocasions. Bauza en propia porteria feia el tercer per als groc-i-negres al 60. Salomó 10 minuts deprés materialitzava el seu hat-trick particular i Pajares al descompte feia el cinquè.