PUBLICITAT

Andorra la Vella

Detingut per increpar clients i insultar la Policia

L’home es va negar a marxar del local de la capital on es trobava

Per El Periòdic

Vista de l’edifici administratiu de la Policia.
Vista de l’edifici administratiu de la Policia. | Sergi Pérez

La policia va detenir divendres passat a Andorra la Vella un home no resident de 34 anys, com a presumpte autor dels delictes contra la funció pública, l’honor i la llibertat. Segons es va explicar en el comunicat de balanç setmanal de detencions, els agents van ser requerits en un bar-restaurant de la capital, ja que una persona hi havia entrat en estat d’embriaguesa i havia increpat diversos clients, negant-se a marxar del local. A més, segons van manifestar des del cos d’ordre, el detingut va tenir unes reaccions «desproporcionades» envers els agents interventors, ja que els va proferir insults i amenaces. La detenció es va produir a un quart de dotze de la nit.


Aquesta és només una de les tretze detencions que va dur a terme la Policia durant la setmana passada. En aquest sentit també destaca l’arrest d’un home resident de 52 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. Els fets van tenir lloc divendres a primera hora del matí a Encamp, quan els agents van ser requerits en un domicili particular per una desavinença de parella.


D’altra banda, dimecres i dijous passat es van detenir dos joves, a Canillo i a la frontera del riu Runer. En el primer cas va ser per un presumpte delicte contra l’administració de Justícia per incomplir una ordenança penal de suspensió del permís de conduir. En el segon, per un presumpte delicte contra la funció pública, també, per desobediència a una suspensió governativa del permís de conduir.

Altres detencions  

A més, la Policia va detenir dues persones per delictes contra la salut pública i set persones per delictes contra la seguretat del trànsit, principalment persones que conduïen sota els efectes de l’alcohol. En aquest cas, destaca l’arrest d’un home resident de 21 anys per conduir sota els efectes del cànnabis i amfetamines, i també com a presumpte autor del delicte de resistència greu a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions, arran d’un control. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT