PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Èxit del tercer Festival del Joc del Pirineu de la Seu

Prop de 3.000 persones han pres part en l’esdeveniment

Per El Periòdic

Participants al Festival del Joc del Pirineu.
Participants al Festival del Joc del Pirineu. | RàdioSeu

La Seu d’Urgell va tancar amb un balanç excel·lent la tercera edició del Festival del Joc del Pirineu, que va comptar amb 2.743 participants de totes les edats. Les persones que van gaudir de l’esdeveniment van jugar a la gran ludoteca instal·lada a la Sala de Sant Domènec, en les partides exclusives organitzades a l’Espai Ermengol i els jocs de rol del Centre Cultural Les Monges. La xifra també inclou els assistents a les sessions adreçades als escolars, que es van dur a terme dijous, i els mestres i professors que van prendre part en les formacions de dissabte al Col·legi La Salle, dedicades a l’ús dels jocs de rol a les aules.


Una altra dada a destacar són els més de 1.000 préstecs que es van realitzar a la gran ludoteca de la Sala de Sant Domènec durant dissabte i diumenge. Pel que fa al nombre de sessions, això col·loca el Festival del Joc del Pirineu entre les tres fires de jocs més importants que se celebren a Catalunya.

Procedència  

En relació amb el públic assistent, a més de les famílies de la Seu i del territori, també van visitar el Festival associacions de jocs de la demarcació de Lleida, així com persones assídues a les fires d’aquest tipus vingudes de Barcelona i la seva àrea metropolitana. En aquest sentit, l’organització també va assenyalar la presència al festival d’Eloi Pujadas, autor de jocs, que ha estat nomenat millor autor de jocs al Festival especialitzat de Màlaga. Els participants al certamen van poder jugar amb ell durant el cap de setmana.


La novetat d’aquesta tercera edició del certamen, el concurs Aparadors enredats, ha obtingut una «valoració molt positiva» per part dels establiments participants. La iniciativa ha mobilitzat nombroses famílies pels carrers de la Seu durant tot el cap de setmana cercant en 34 aparadors dels comerços objectes infiltrats.


La pròxima edició del festival serà el mes de març, segons informa RàdioSeu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT