PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mans Unides finançarà amb 12.000 euros un pou d’aigua a Uganda

L’ONG organitza una xerrada amb Dackari i un sopar solidari per recaptar fons

La presidenta de Mans Unides, Meritxell Farrero.
La presidenta de Mans Unides, Meritxell Farrero. | Maricel Blanch

L’ONG Mans Unides va presentar ahir les pròximes activitats que durà a terme per «ser solidaris amb els països que més ho necessiten», va indicar la seva presidenta, Meritxell Farrero. 

D’una banda, aquest divendres l’ONG farà la xerrada Els projectes de Dackari a Uganda en col·laboració de Mans Unides a càrrec del veterinari i president de l’entitat, Jesús Muro. Dackari, l’associació andorrana de cooperació veterinària, té diferents projectes a l’Àfrica, entre els quals hi ha el de construir pous d’aigua a Uganda. L’acte tindrà lloc a l’església Santa Maria del Fener. En aquest sentit, Mans Unides finançarà amb 12.000 euros un nou equipament de l’entitat al país africà.

D’altra banda, l’entitat realitzarà el 30 de novembre un sopar solidari al restaurant Buda d’Andorra la Vella. L’entrada, de 40 euros si es compra de manera anticipada o de 45 si es compra la nit de l’esdeveniment, anirà destinada íntegrament a recaptar fons per a l’organització. En l’acte, a més, actuarà el grup musical Love it i entre els assistents se sortejaran diferents obres africanes artesanals.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT