PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nou rocòdrom a Escaldes-Engordany

És un espai polivalent i modern adaptat a tot tipus de públic i nivell

Per El Periòdic

Murs d'escalada del nou rocòdrom.
Murs d'escalada del nou rocòdrom. | B.N.

El nou rocòdrom d'Escaldes-Engordany de Fiter i Rossell s'inaugura aquest dimarts amb unes jornades de portes obertes que es prolongaran fins aquest divendres. Les instal·lacions, que substitueixen les de Caldea, estan situades a la planta -3 del Centre social i recreatiu de l'avinguda Fiter i Rossell, edifici propietat del comú. Els treballs han durat dos mesos, amb un pressupost de 80.000 euros.

A l'espai s'hi ha instal·lat una zona d'escalada sense corda amb capacitat per a onze esportistes simultàniament i una altra per a escaladors avançats amb alçades de 3 i 4,5 metres, que comptarà amb capacitat per a sis esportistes a la vegada i una superfície de 20 metres quadrats. Precisament aquest és el projecte més innovador de l'espai, on l'escalador podrà connectar-se a Internet a través d'una aplicació mòbil 'MoonBoard', per tal de poder interactuar amb altres esportistes que estiguin en línia en aquell moment per comentar dubtes, problemes o experiències entre ells. Aquest mur d'escalada mostra mitjançant punts lluminosos diferents problemes de bloc des de l'aplicació per a dispositius mòbils. Així mateix, el centre també comptarà amb una zona d'escalada que tindrà una corda de deu vies permanents, destinada a nivells d'iniciació fins a dificultat 7c, amb una alçada de 6,5 metres i una superfície de 110 metres quadrats.

El nou rocòdrom oferirà un servei d'escola d'escalada per a infants i joves d'entre 6 i 14 anys, classes particulars i en grup, entrades de dia i abonaments de temporada. Durant la setmana està previst que el centre obri de 17 a 22 hores, menys els dimecres que l'obertura seria a les 15 hores. La capacitat total del nou rocòdrom interior és de 40 escaladors a la vegada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT