PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Vila nega «gelosia» pel «mini Tobotronc» de Grandvalira

El cònsol considera que les atraccions seran complementàries

Per El Periòdic

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila.
El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila. | Maricel Blanch

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila, no es va mostrar ahir gens preocupat davant l’anunci de Grandvalira de construir un «mini Tobotronc» al sector de Canillo, sinó que va defensar que tots aquells projectes que ajudin a portar turistes al país, són positius. «Lluny de sentir gelosia o veure-ho com una agressió cap a Naturlandia, entenem que es tira endavant un espai de lleure a Canillo i ho celebrem perquè tots som Andorra i també convé que Canillo vagi bé», va manifestar. 


El mandatari lauredià va rebutjar que la proposta els pugui restar clients. «Crec que tot el que es fa al país acaba sumant clients per Andorra i està benvingut», va insistir. Igualment va matisar que des del seu punt de vista les dues atraccions són diferents. «El nostre és més llarg, passa per uns indrets diferents. Finalment seran complementaris», va concloure. De la seva banda, el conseller de Cultura, Josep Roig, va exposar que Grandvalira «pot tirar endavant les iniciatives que cregui convenient» si creuen que pot ser interessant i els ajuda a atraure clients.


Vila va reconèixer que ningú l’havia consultat sobre les intencions de construir la nova atracció a l’estació. D’altra banda i preguntat per les mesures de seguretat que sembla que incorporarà el giny canillenc, amb sorna, va respondre: «agraeixo que m’ho expliquin i si són millors, les aplicarem». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT