PUBLICITAT

Andorra la Vella

Andorra rep a Geòrgia en una gran oportunitat per puntuar

Weiss no reserva a ningú tot i haver-se classificat i Álvarez demana ser «el màxim de competitius»

Per Miquel López-Egea

Andorra i Geòrgia juguen en el partit de la Lliga de les Nacions al Dinamo de Tbilissi.
Andorra i Geòrgia juguen en el partit de la Lliga de les Nacions al Dinamo de Tbilissi. | GFF

L’Estadi Nacional es torna a vestir de gala avui a les 20.45 hores per rebre a la selecció de Geòrgia, un conjunt que ja s’ha classificat per jugar els play-off de la Lliga de les Nacions D i aconseguir un bitllet per a la pròxima Eurocopa.

Per Andorra, el partit suposa una magnífica oportunitat per puntuar, sortirà a donar-ho tot i a intentar aconseguir els tres punts. Sobretot després de la desfeta que es va patir al partit d’anada al Dinamo de Tbilissi quan el conjunt nacional va perdre per 3 a 0 després de punxar en els darrers minuts de joc.

Així mateix, la selecció encara té dos partits per intentar sumar, primer contra Geòrgia i després contra Letònia i superar així els cinc punts aconseguits en una fase classificatòria oficial. Però per aconseguir una nova fita, Koldo Álvarez no podrà comptar amb quatre habituals per sanció o lesió: Ludo Clemente, Marc Pujol, Jordi Aláez i Marcio Vieira. A part, el tècnic georgià, Vladimir Weiss vol seguir sumant i no ha deixat a ningú a casa, excepte algunes baixes per lesió, i, per tant, no presenta cap novetat a la convocatòria. A més, l’equip sortirà al màxim nivell i ja fa uns dies que entrena al Principat.

En aquest aspecte, Weiss va explicar ahir que esperen «un bon partit, amb un entrenador que és amic meu» i va afegir que «Andorra no deixarà passar cap oportunitat, i nosaltres volem guanyar». Per aquest motiu, aposten «pel joc ràpid» encara que desconfien un poc de la gespa artificial de l’Estadi Nacional: «Ho farem el millor possible, però la gespa condicionarà el nostre joc», manifestava el centrecampista del CD Lugo, Giorgi Aburjania.

Per tant, segons el seleccionador nacional, Koldo Álvarez, «hem de ser el màxim de competitius». En aquest sentit, es va mostrar preocupat per la ratxa golejadora dels rivals i va recordar que «és el conjuntmés complicat del grup» i que «esperem que siguin els dominadors i que tinguin la pilota». Tot això, va reiterar que «encara que les baixes són importants, hem d’apostar per la gent que hi és». Per aquest motiu, caldrà ser «forts defensivament i intensos com en partit a Tbilissi», «hem d’aprofitar les estones que tenim la pilota i intentar tornar a marcar i no abaixar els braços en els darrers deu minuts de partit», indicava. 

Per altra banda, el capità de la selecció, Ilde Lima, va assegurar que l’objectiu és «demostrar que a casa som forts». En aquest aspecte, va assegurar que Geòrgia és «la més dura del grup» i que «sumar és el que volem». Així mateix, va comentar que tot i que la gespa del Nacional és artificial, «tindran un ritme molt alt» i a més, va desconfiar en el fet que es relaxin pel fet de tenir els deures fets: «No són un equip de tenir aquesta mentalitat». «El seu gran objectiu és l’Eurocopa», concloïa.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT