PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús afronta el darrer Gran Premi de la temporada

El pilot disputa la cursa en un circuit en el qual se sent molt a gust

Per El Periòdic

El pilot Xavi Cardelús durant aquesta temporada.
El pilot Xavi Cardelús durant aquesta temporada. | Cardelús Racing Team

El pilot andorrà Xavi Cardelús tanca aquest cap de setmana la temporada al Campionat del Món de Moto2 disputant el Gran Premi de la Comunitat Valenciana al circuit Ricardo Tormo. El pilot de l’equip Marinelli Snipers posarà el punt final a la seva trajectòria amb aquest equip italià amb el qual ha afrontat els sis últims Grans Premis de la temporada ocupant el lloc de l’italià Romano Fenati, que va ser fulminat per una greu acció antiesportiva. En aquest cas, Cardelús correrà en un circuit ja conegut, on ha protagonitzat bones actuacions i a més, es tracta d’un traçat on sempre s’ha sentit molt a gust.

«Tinc moltes ganes de disputar aquesta prova perquè l’escenari el conec molt bé, m’agrada força i crec que això es notarà des del primer moment amb el rendiment i els resultats que obtingui des dels primers entrenaments lliures de divendres», explicava el pilot. En aquesta línia, va manifestar també que, «al llarg de les proves del triplet que he corregut en traçats que no coneixia, crec que fet un pas endavant quant a pilotatge i, la posada a punt de la moto també ha evolucionat positivament per adaptar-se al meu estil». Pel que fa a objectius, va destacar que «tancar la temporada del Campionat del Món en un circuit dels de casa, sempre és una motivació extraimportant i espero que aquesta circumstància també sumi a l’hora d’afrontar aquest últim Gran Premi». «Al llarg de tot l’any, en les meves participacions en les proves mundialistes, he anat acumulant experiència i creixent com a pilot i una bona manera de tancar l’any és corrent a València», sentenciava.

Les dues primeres sessions d’entrenaments lliures es disputen avui a partir de les 10.55 hores i de les 15.05 hores. Dissabte es farà la tercera sessió de lliures i l’entrenament classificatori en els mateixos horaris d’avui. La cursa es disputarà diumenge a partir de les 12.20 hores i està programada a 25 voltes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT