Els Tigers cauen contra l’Eastern Florida State

L'equip de Viladot es queda fora de la Final Four

Salt de Tomasi i Gueye, amb Viladot a la dreta.
Salt de Tomasi i Gueye, amb Viladot a la dreta. | James Gilbert

Els Tigers del Marshalltown Community College on milita l’andorrà Aleix Viladot no van aconseguir classificar-se per la Final Four del torneig NJCAA i per tant, no es podran coronar campions dels Estats Units. Aquesta dura derrota es va produir en un duel en el qual després de 110 minuts no hi va haver gols i, per tant, la victòria es va decidir a penals. El resultat va ser de 4 a 3 a favor de l’Eastern Florida State College, que va aconseguir el preuat pas a les semifinals.

En aquest duel, el Tigers es van mostrar molt sòlids defensivament i ofensivament van executar jugades molt intel·ligents que, malauradament, no es van poder acabar d’executar, tot i que les ocasions de gol van ser suficients,

A partir del minut 83, els del Marhsalltown College van haver de jugar amb un home menys, ja que Gustavo Leal va ser expulsat per veure la seva segona targeta groga. En el final de la pròrroga, els Tigers van tenir unes molt bones ocasions que no es sentenciar amb èxit.