PUBLICITAT

Andorra la Vella

Un altre gegant per matar

El MoraBanc rep avui a l’Unicaja al Poliesportiu d’Andorra amb Diagne amb molèsties musculars

Per Miquel López-Egea

Rafa Luz, durant el partit contra el Baskònia.
Rafa Luz, durant el partit contra el Baskònia. | Martin Imatge / BCA

El MoraBanc Andorra rep avui al Poliesportiu d’Andorra a les 20.30 hores a un altre gegant, l’Unicaja, equip on militen Jaime Fernández i Gio Shermadini i que és quart amb sis victòries i dues derrotes. Aquest serà, de nou, un conjunt contra el qual els d’Ibon Navarro podran refermar la seva fama de matagegants. Una situació que el tècnic va considerar de «dinàmica» i va remarcar que «ni ara som els Warriors ni fa 15 dies érem una merda». «Hem d’estar tranquils, seguir treballant i fent les coses bé», assegurava.

Per tant, els tricolor tindran una nova oportunitat per mostrar-se sòlids en defensa, confiats i, en general, mantenir la bona imatge que arrosseguen des dels darrers quatre partits. Però es trobaran amb un rival que viu un moment esplèndid. Per altra banda, els del Principat tenen alguns problemes: David Walker segueix de baixa i Moussa Diagne té molèsties musculars des del partit de dimecres passat contra el Brescia.
En aquest sentit, Navarro va explicar que l’equip «no ha tingut massa temps per relaxar-se» i que «els caps ja estan centrats amb l’Unicaja, pensant en el partit i, per tant, no hi ha temps perquè ens confiem». D’aquesta manera, esperen a un rival d’extrema dificultat, «un dels més complicats de la lliga i que està jugant molt còmode». A part, va destacar la capacitat de fer circular la pilota i les qualitats anotadores dels malaguenys:  «Serà complicat defensar-los i, en general, un partit llarg, però sent sòlids darrere i controlant el rebot tindrem opcions».

Per un altre costat, Rafa Luz va reiterar que «hem de ser capaços de mantenir la bona ratxa» i que personalment se sentia «molt bé». Tot això passarà en un partit en el qual es podrà adquirir al pavelló la polsera #MaiPor25N contra la violència de gènere.

Jaime Fernández, llest per jugar a Andorra

Finalment, l’exjugador del MoraBanc i actual membre de l’Unicaja, Jaime Fernández, estarà llest per jugar al Poliesportiu d’Andorra avui. El jugador arrossegava un edema ossi a la cama esquerra i no va poder disputar dimecres el seu compromís d’EuroCup. En el darrer moment, sí ha pogut viatjar a Andorra. 

El mateix jugador va explicar que guarda «un molt bon record d’Andorra» i que «va ser una temporada molt maca». «La gent em va tractar molt bé, és un lloc molt maco per jugar i vaig gaudir», assegurava. També va afegir que és «una pista molt calenta» i que, per tant, «no sé com rebrà l’afició». «El meu pensament està amb ells, estic molt agraït per l’any que vaig estar al país, em vaig sentir molt estimat,  però espero emportar-me la victòria i seguir amb la bona ratxa», concloïa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT