PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Acord entre el MoraBanc i el Thyssen per apropar l’art a l’esport

El museu ofereix un 2x1 a tots els socis del club i vol ampliar la col·laboració

Per Miquel López-Egea

Aixàs, Gelabert i Cervera al Museu Thyssen, ahir.
Aixàs, Gelabert i Cervera al Museu Thyssen, ahir. | ANA / T. N.

El Museu Carmen Thyssen Andorra i el MoraBanc Andorra van firmar ahir un acord de col·laboració pel qual s’aproparà l’art a l’esport. Aquesta nova iniciativa de les dues entitats consistirà en un conjunt de propostes per als aficionats i, per tant, la primera acció es veurà reflectida en un descompte 2x1 per als socis del club. A més, es preveuen altres accions de col·laboració.

En aquest sentit, el director artístic del museu, Guillermo Cervera, va explicar que «volem buscar sinergies on puguem parlar de l’art a través de l’esport i viceversa». «Aquesta col·laboració ens obre la porta a seguir treballant, és un primer pas de cara al futur», reiterava i afegia que «vincular el museu amb el MoraBanc Andorra ens interessa perquè és una entitat referent». «És un volum molt gran de gent, un producte molt fort, i esperem que el primer equip pugui venir a visitar el museu aviat», va desitjar. 

Per la seva banda, el president del club, Gorka Aixàs, va comentar que «una sinergia amb dues marques de país és un orgull» i va subratllar la importància «de donar un valor afegit al carnet de soci».

En aquesta línia, la ministra de Cultura, Esports i Joventut i presidenta de la fundació Museand, Olga Gelabert, va indicar que «és una iniciativa molt bona». «Hem fet col·laboracions amb grans marques del país i lligar aquestes dues entitats és una bona manera de donar a conèixer el museu, la promoció farà que gent vulgui conèixer aquest espai que tenim aquí al país», va explicar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT