PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Aláez i Adri substitueixen a Txus Rubio i Rebés

La selecció pateix dues importants baixes per acumulació de targetes

Per Miquel López-Egea

Kiki juga contra Geòrgia, ahir.
Kiki juga contra Geòrgia, ahir. | FAF

Jordi Aláez i Adri Rodríguez són els dos jugadors que ha escollit el seleccionador nacional, Koldo Álvarez de Eulate per substituir a Txus Rubio i Marc Rebés que, per acumulació de targetes no podran disputar el darrer matx de la Lliga de les Nacions dilluns a les 20.45 hores contra Letònia.
Serà un duel que es disputarà després d’un gloriós empat a l’Estadi Nacional el dijous passat, quan els tricolor van aconseguir un preuat empat contra Geòrgia amb un golàs de falta de Cristian Kiki Martínez, que es va consagrar amb una màgica actuació.

En aquest sentit, el mateix jugador va explicar que «ja sabíem que seria un rival complicat», va destacar que «la victòria és molt mèrit nostre» i que va ser «un empat que és molt valuós». «Portem des de dilluns entrenant les jugades, era una falta propera a un córner, estava assajada i al final, quan poses cinc sentits amb la pilota, s’aconsegueix, per a mi és un orgull enorme», assegurava. De cara al pròxim rival, va opinar que «estaríem equivocats si pensem que podem guanyar fàcil, això no passarà, però podem somiar per alguna cosa gran».

Per altra banda, el capità de la selecció, Ilde Lima, va explicar que «tres empats tenen molt valor». «No ens adonem de la diferència que hi ha entre Andorra i els altres països, però avui dia estem competint», destacava. «El Nacional és el nostre petit fortí i l’aprofitem, li traiem molt de profit», afegia i recordava que «volem continuar sumant contra Letònia, ells vindran amb ganes i serà molt complicat», sentenciava.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT