PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mobilitat apel·la a un 2019 sense víctimes mortals a les carreteres

Sis persones resulten ferides en quatre accidents de trànsit durant el cap de setmana

Per El Periòdic

Un control d’alcoholèmia.
Un control d’alcoholèmia. | Maricel Blanch

Ahir es va celebrar el Dia Mundial de les Víctimes de Trànsit i des de Mobilitat es van posar el repte de  no sumar cap víctima mortal el 2019, va anunciar el seu director, Jaume Bonell. Durant el 2018, han mort cinc persones a la xarxa viària.Respecte al balanç d’accidents de trànsit del cap de setmana, se’n van produir quatre i van resultar ferides sis persones, totes lleus. 

Ahir, a les 18.32 hores la policia va acudir a l’avinguda de la Tosca d’Escaldes per atendre una col·lisió entre dos vehicles de matrícula andorrana, un turisme BMW 320 i una motocicleta KTM 690 Duke. El conductor de la motocicleta, un jove resident de 24 anys, va resultar ferit. A la matinada, un conductor d’un Seat Ibiza amb matrícula andorrana va resultar ferit en un accident al CG1 a la capital per conduir begut. En el pertinent control d’alcoholèmia, el jove, de 25 anys, va donar un resultat positiu d’1,73 g/l., motiu pel qual va ser detingut.

Dissabte es van produir dos incidents més amb quatre ferits. D’una banda, la policia va rebre l’avís a les 10.58 hores d’un sinistre entre una motocicleta Honda SH300 amb placa del Principat i un turisme Kia Rio amb matrícula espanyola a la rotonda de la Comella. El conductor de la moto, un home resident de 50 anys, va resultar ferit. De l’altra, a l’avinguda Sant Antoni de La Massana es va produir una topada entre dos turismes, un Nissan Qashqai amb matrícula espanyola i un Citroën Jumper d’Andorra, quan el primer va frenar bruscament en un pas de vianants. La conductora del Citroën no va poder reaccionar i va envestir al Nissan, que va sortir projectat i va donar un cop a un cotxet d’infant que duia un home que creuava la via. La conductora del Nissan, no resident de 57 anys, i l’home que travessava el carrer, resident de 37 anys, i la seva filla d’un, van resultar ferits lleus. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT