PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vildomat ajorna la decisió sobre la continuïtat d'Arcalís dins de Vallnord

Valora que el futur s'encamina cap a un "forfet únic i conjunt per a totes les estacions del país”

Per El Periòdic

Joan Viladomat, en una compareixença al Consell General.
Joan Viladomat, en una compareixença al Consell General. | Maricel Blanch

La continuïtat de Grandvalira amb la conseqüent incorporació d'Arcalís dins de l'accionariat de la societat que gestiona la marca, Nevasa, ha deixat el futur de Vallnord a l'aire des del primer moment. Així ho va deixar entreveure el cònsol major d'Ordino i fins ara vicepresident de la marca, Josep Àngel Mortés, el mateix dia que es va conèixer la notícia. “En un futur ja veurem què passa, és cert que encara hi ha d'haver molts moviments i s'han d'afinar molts temes”, va dir, tot afegint que “en aquests moments estem dins de Vallnord i dins de Grandvalira”.

Ara qui també s'ha afegit a aquests posicionaments és el màxim accionista de Saetde i Secnoa, Joan Viladomat, qui s'ha mostrat reticent davant la idea que la marca que agrupa les estacions de les Valls del Nord pugui tenir vida a llarg termini. “Serà difícil que puguin conviure les dues marques perquè ho ets d'un costat o de l'altre”, ha expressat de manera clara. L'empresari andorrà ha volgut deixar clar que l'acord de continuïtat de Grandvalira no es va fer per anar contra ningú i “menys contra Vallnord”. Tot i això, insisteix que “no et diré que veig Ordino Arcalís fora de Vallnord, però tinc la impressió que anem en aquest camí de forfet únic i conjunt per a totes les estacions del país”.

Actualment el forfet conjunt de les estacions de la Massana i Ordino està garantit per aquesta temporada, després que així es validés en el consell d'administració de la societat. Però de cara a l'hivern que ve no hi ha cap decisió al respecte, ni en un sentit ni en l'altre. Per l'altra banda, però, el cònsol major de la Massana i president de Vallnord, David Baró, ja es va expressar amb contundència sobre un possible trencament de la marca. “Nosaltres volem que Vallnord continuï i per això fa una setmana el consell d'administració va validar el forfet conjunt per la temporada 2018-2019”, va dir el dia que es va donar a conèixer la notícia de continuïtat de Grandvalira.

Finalment, Viladomat també ha reiterat que des que està al capdavant de Secnoa no han tocat “ni un sol treballador, hem donat confiança a l'equip que hi ha”.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT