PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Corral, tranquil tot i la mala ratxa de l’Andorra HC

L’equip ha perdut tres dels quatre darrers partits i se situa a la part baixa

Per Miquel López-Egea

L’Andorra HC juga a la pista del Congrés aquest cap de setmana.
L’Andorra HC juga a la pista del Congrés aquest cap de setmana. | AHC

L’Andorra HC va perdre diumenge 6 a 3 contra el CP Congrés en un partit en el què tot va sortir malament, sobretot en una segona part en la qual l’àrbitre no va voler veure un gol marcat amb el peu. A més, l’equip havia perdut contra el Barça Lassa C la setmana anterior i per ara, suma tres victòries, dos empats i cinc derrotes a la lliga. 

Malgrat aquests resultats, que haurien de ser preocupants, Roger Corral, l’entrenador tricolor, es mostra optimista i no vol sentir parlar de crisis: «És cert que portem una ratxa np massa bona i que el darrer partit ens ha afectat». En aquest sentit, va explicar a EL PERIÒDIC que «teníem esperances i il·lusions en el darrer partit però les coses no van sortir bé», encara que va recordar que el partit es va jugar «en una pista descoberta que només té un embalat de sostre, cortines laterals i ens va enganxar la pluja». A més, va afegir que «a la segona part ens va sobrar de tot, sobretot després del gol d’infortuni que l’àrbitre no va veure o no va voler veure», un fet que «va enfadar als jugadors i que va provocar que desapareguessin durant dos minuts». «Ens va faltar de tot, ha estat el pitjor partit de la temporada però les circumstàncies han estat dures i adverses», sentenciava.

Així mateix, en aquest partit, Corral va veure una targeta blava per primer cop en la seva carrera com a entrenador: «Va passar quan vaig demanar explicacions, els jugadors i jo no ho vam saber gestionar i ho vam pagar car». 

Malgrat la imatge oferta en el darrer partit, «no podem parlar de crisis» perquè, com a entrenador, «estic content, sobretot amb la feina i el compromís dels jugadors». Per tant, va explicar que estem «posant les bases de tot el grup» i que «tard o d’hora, els resultats arribaran». «L’any passat no es va fer res i els petits detalls d’aquest any es decantés pel treball de la temporada anterior», revelava. 

Finalment, va remarcar que «no em preocupa la posició» i que «després de Nadal esperem estar en una zona de confort que ens permeti pensar en altres objectius». «Ens hem de reafirmar amb la feina que estem fent setmanalment, estem gaudint del treball fet», reiterava.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT