PUBLICITAT

Andorra la Vella

Sense ells, no hauria estat possible

La gran mobilització ciutadana va superar les previsions inicials dels organitzadors

Per El Periòdic

L’organització reconeix la tasca dels voluntaris, ahir.
L’organització reconeix la tasca dels voluntaris, ahir. | Comú d\'Andora la Vella / Tony Lara

A més de les gestes esportives de tots els atletes participants, de totes les històries d’autosuperació i de tots els moments emotius, hi va haver un altre factor que va ser molt destacat durant la celebració dels Jocs Special Olympics: l’espectacular implicació dels voluntaris, que van respondre a la crida de l’organització i de quina manera... Van superar les expectatives i per poc, quasi es queden fora altres voluntaris. Cal recordar que d’Andorra s’hi van inscriure unes 600 persones i que en total, entre Andorra la Vella i la Seu d’Urgell, les dues seus dels jocs, van ser més d’un miler les persones que van col·laborar amb l’esdeveniment esportiu.

Per tot això, ahir van rebre un agraïment molt especial per tots els organitzadors en un acte que va organitzar el comú d’Andorra la Vella. Perquè, sens dubte, sense ells, no hauria estat possible. En aquest acte, també hi van ser presents representants d’Special Olympics Andorra i del Govern.

«Realment va ser fantàstic veure que els voluntaris eren com un atleta més, ajudant-los en el que calgués i animant-los», va explicar el coordinador de Polítiques de Joventut i Voluntariat del Govern, Agustí Pifarré, qui també va afegir que «va ser una experiència única la seva implicació».

Tot i que les paraules són poques per agrair la gran tasca feta, Conxita Marsol va destacar que «s’hi va implicar tothom, des de les escoles, a les empreses, les institucions i la societat civil». Per tant, és gràcies al seu paper que es va poder fer una cita que va suposar «un èxit de participació i de públic» i que va permetre «que els atletes visquessin els jocs amb tanta il·lusió».

En aquesta línia, el president d’Special Olympics Andorra, Àlex Terés, va posar en relleu la capacitat de mobilització i que la resposta va ser «sensacional». «La societat ha demostrat que quan es tracta de ser solidaris, de tirar endavant projectes com els jocs, respon i amb nota», sentenciava.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT