PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Principat es pinta de blau

Per commemorar el Dia Mundial de la Infància, Unicef va dur a terme activitats al país i el hashtag #GoBlue va ser un èxit a les xarxes socials

Per El Periòdic

Un nen amb la mà pintada de blau.
Un nen amb la mà pintada de blau. | AP / VADIM GHIRDA

Els nens i nenes són la raó de ser d’Unicef, que ahir, amb motiu del Dia Mundial de la Infància, va dur a terme activitats per tot el món en el marc de la campanya #GoBLue. A Andorra, la crida pública a connectar-se a Internet i a signar una petició mundial en la qual es demana als dirigents mundials que garanteixin els drets dels infants, va tenir un èxit considerable. El Principat es va pintar de blau en solidaritat amb els nens i nens més desfavorits i vulnerables. Com? Fent o vestint alguna peça blava a l’escola, als carrers, als mitjans de comunicació, o en els camps d’esports i compartint-lo amb el hashtag #GoBlue. 

Els infants de les escoles bressol d’Andorra la Vella van pintar murals i globus, i els alumes de l’Escola francesa d’Ordino es van vestir de blau, com els infants del punt jove d’Encamp, i van vendre pastissos del mateix color. Caldea va realitzar un taller on es van pintar cares de superherois blaus. A més, els consellers i convidats a la constitució del Consell d’Infants 2018-1019 de Sant Julià de Lòria també van anar d’etiqueta blava i Andorra Telecom va canviar el color dels logos a les xarxes socials. Els partits polítics també es van fer ressò de la campanya i no van dubtar a participar-hi. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT