PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Homenatge a la Constitució amb Leonard Berstein, Michael Jackson i Aretha Franklin

El concert, organitzat per l'associació Gross Band, es realitzarà el 7 de desembre al Prat del Roure

Per El Periòdic

Cartell del concert homenatge a la Constitució andorrana,
Cartell del concert homenatge a la Constitució andorrana, | T.N.

El pròxim 7 de desembre el Prat del Roure serà testimoni de diferents homenatges: els 25 anys de la Constitució, els 100 anys del naixement de Leonard Berstein, els 10 anys de la mort de Michael Jackson i la mort d'Aretha Franklin el mes d'agost passat. El concert, organitzat per l'associació Gross Band, té per al conseller de Cultura i RRHH, Salomó Benchluch, un "clar exemple de col·laboració i de recerca de sinergies entre diferents entitats públiques", amb un total de 140 músics sobre l'escenari en una actuació en directe.

"El gran repte ha estat unificar tot això", ha afirmat el director de l'associació, Jordi Barceló, ja que "ni nosaltres estàvem acostumats a acompanyar un cor ni els cantants no tenen tantes possibilitats que hi hagi una gran orquestra darrere que els puguin acompanyar". En la primera edició del concert, que es va celebrar al Centre de congressos d'Andorra la Vella, es van sumar les veus i, per aquesta ocasió, han comptat amb l'Esbart de les Valls del Nord, que ballarà coreografies 'esbartades' amb pinzellades de qui es ret homenatge. A part, també participaran el Cor Rock d'Encamp, Swing Girls, Fanny Pérez, Juli Barrero, Laura Estiarte, Mar Capdevila i Susanne Georgi.

Les entrades tenen un preu d'entre 25 i 10 euros i ja estan disponibles a través del web de MoraBanc. "No tothom pot anar a un projecte a l'Índia durant sis mesos perquè tenim una feina o una família", ha explicat el músic Juli Barrero, que també participarà amb la resta d'artistes, "per això una de les maneres de col·laborar és venir". Una part dels beneficis es destinaran a l'ONG Música para vivir, que actualment treballa amb joves de Nicaragua que es troben en situacions de risc.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT