PUBLICITAT

Andorra la Vella

Augment en el nombre de donacions de sang

Creu Roja Andorrana confirma que se superaran les 900 de l'any passat

Per El Periòdic

Un instant de la campanya de donació de sang d'aquest dimecres.
Un instant de la campanya de donació de sang d'aquest dimecres. | M.P.

La darrera campanya de donació de sang d'aquest any superarà el nombre de donants respecte al 2017. Així ho ha confirmat aquest dimecres el secretari general de la junta directiva de Creu Roja Andorrana, Joan Saurí, que ha celebrat el nombre de persones que s'han apropat durant aquest dimarts i dimecres a la sala d'actes de la seu central de MoraBanc, i ha considerat com a "èxit total" superar el nombre de 1.000 donacions. Aquesta xifra, per tant, superaria la de la campanya de l'any passat que se situa amb un total de 900.

Durant la jornada d'aquest dimarts, Creu Roja ha constatat 115 donacions aproximadament. Aquest dimecres al matí, el nombre ha estat de 56, mentre que durant la tarda, fins a les 18.30 hores, el nombre era ja de 40. A més, Saurí ha confirmat que al voltant d'una quarantena de persones es troben esperant el seu torn. Quant a l'entitat, s'ha marcat l'objectiu de superar les 200 abans de les 21.30 hores, que serà quan finalment acabi la quarta campanya d'aquest 2018.

D'altra banda, Saurí ha valorat la idea d'implementar les infraestructures en un futur, ja que d'aquesta manera es podrien atendre més persones a la vegada i continuar augmentant el nombre de donacions. A més, ha finalitzat mostrant-se convençut que cada vegada hi ha més persones conscienciades amb aquesta tasca.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT