PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Caldea construirà una piscina als locals buits dels baixos d’Inúu

S’invertirà prop d’un milió d’euros per ampliar les instal·lacions del club de socis que obrirà en un any

Per Meritxell Prat

Vista general de l’exterior de Caldea.
Vista general de l’exterior de Caldea. | MARICEL BLANCH

Des del moment que Caldea va saber que es quedava sense casino, els responsables del termolúdic es van posar a treballar per donar sortida als locals buits que hi ha als baixos d’Inúu i que fins ara no havien trobat llogater. I ahir a la tarda, mitjançant un comunicat, es va desvelar quin era el pla B: ampliar les instal·lacions destinades al club de socis residents al país, entre les quals destaca la construcció d’una piscina coberta de natació. 


Així, tal com es va informar, s’ha activat el procés de licitació de l’obra que ha d’adequar uns 1.300 metres quadrats dels gairebé 2.000 amb què compta l’espai. L’element més destacat, com s’ha dit, serà la construcció d’una piscina coberta de natació de 25 metres de longitud i tres carrils. Des del termolúdic van exposar que amb aquesta nova instal·lació s’espera arribar a altres segments d’usuaris, com per exemple, esportistes que necessiten entrenar. En aquest sentit, s’espera que sigui el reclam més important, a més de les noves activitats que s’oferiran. I és que també es construiran una sala d’entrenaments personals i una nova sala de cycling. Des de Caldea van indicar que serà una sala «molt singular» perquè serà «teatralitzada, amb una il·luminació molt moderna». El nou club comptarà amb un accés exclusiu des del carrer, una nova recepció, uns vestidors d’home i de dona de prop de 400 metres quadrats, ampliarà el nombre d’activitats dirigides i oferirà un servei de fisioteràpia. A més, es va explicar que des del 2014 el club ha tingut «un creixement exponencial» i s’havia arribat a «una limitació de la capacitat», fet que ha estat determinant per decidir ampliar les instal·lacions. Uns espais que tindran una clara orientació a la «sostenibilitat i l’eficiència energètica» i on també es preveu implantar elements de domòtica.


Caldea preveu una inversió entorn del milió d’euros. Aquest mes de desembre s’espera rebre els primers esborranys del projecte i abans d’acabar l’any fer l’adjudicació perquè al gener puguin començar els treballs. La previsió és que les obres s’enllesteixin a la tardor de manera que d’aquí a un any la piscina coberta i la resta de noves instal·lacions haurien de poder posar-se en marxa.

Local comercial  

El projecte, però, no ocuparà la totalitat dels locals, de manera que quedarà un espai que els responsables del termolúdic preveuen llogar com a local comercial. Tal com es va explicar, s’ha començat a fer contactes amb agents immobiliaris per mirar de trobar llogater i sembla que ja hi ha algunes persones que estarien interessades en l’espai. El fet de reduir l’espai del local es veu com un element important per trobar algú que vulgui explotar l’espai. A més, el fet de disposar d’accés des de l’exterior també es considera un avantatge. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT